Foto expositie sport

vanaf 6 juni in het Raadhuis

Na het succes van de foto expositie “Onderwijs” organiseert de werkgroep beeldarchivering van de Heemkundekring in het Raadhuis van Ravenstein een expositie met als thema “Sport”.

De expositie was uitgesteld vanwege de corona-crisis. Ze start nu 6 juni en duurt tot en met 16 augustus. De expositie is te bezoeken in het Raadhuis van Ravenstein tijdens de openingstijden van het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein: dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 16.30 uur en zondag van 11 tot 16 uur.

Uit alle kernen van de voormalige gemeente Ravenstein is fotomateriaal verzameld. Een aantal foto’s wordt op groot formaat geëxposeerd aan de wand. Daarnaast zijn er albums om te bekijken. In de vitrines zijn sportattributen tentoongesteld.

Voetbalvereniging Olympia Ravenstein