Wie doet wat

Op deze pagina wordt een uitleg gegeven over Wie met Wat bezig is binnen de vereniging.
Dit betref zowel doorlopende werkzaamheden zoals een bestuursfunctie of deelname aan een van de werkgroepen, maar het kunnen ook wel kortdurende projectmatige activiteiten betreffen buiten het bestuur of een van de vaste werkgroepen om.

Dit ter informatie van de overige leden om een indruk te geven wat er speelt binnen de vereniging en wie zich daar mee bezig houdt. Ook kan dit belangrijk zijn om te weten bij wie men met bepaalde vragen terecht kan, of nog beter, aan wie men zijn diensten aan kan bieden om een bepaalde bijdrage te leveren binnen de vereniging.

Voorzitter: Winfried de Luij
Secretaris: Aad Vernooij
Penningmeester: Tonnie van Hooff

Men kan contact opnemen met een van deze bestuursleden via de Contact pagina.

Werkgroep Archeologie

Werkgroepleden:   Marja van den Broek,  Fons Giesbers,  Joost Vlemmix,  Nico Verhoeven,  Arno van Zwam,    Menno Willemsen,   Henry Kuijpers (g.l.),  Jan van Berkel(g.l.).

Voor vragen of meer informatie over de archeologische werkgroep stuur een e-mail naar werkgroeplid Joost Vlemmix .

Werkgroep Redactie

Werkgroepleden:  Wout Heessen,  Rene’ van den Heuvel,  Olga Rikken,  San van Santvoort,  Tonny Teuwissen, Joan Walk.

Eindredactie: Olga Rikken

Men kan contact opnemen met de werkgroep via de  Contact pagina.

Werkgroep Stadswandelingen

Stadsgidsen:  Jan Bruggers,  Louis Busch,  Wout Heessen,  Wim vd Kamp,  Henk Krutwagen,  Liz Leverdingen,  Winfried de Luij,  Peter Nielen, Joke de Ridder, Marga van Rijn, Ger Smits, Greetje van Susteren, Jan Urselmann, Remko Velvis, Joan Walk, Arnold van Zanten.

Coördinator: Wilhelmien van Sambeek .

Men kan contact opnemen met de coördinator stadswandelingen via de  Contact pagina.

Werkgroep Techniek

Werkgroepleden:  Tonny Teuwissen, Gerrit Koel,  Henk Heessen,  Tonnie Nikkels,  Winfried de Luij (vert. bestuur),   Jan Visschers.

Webmaster:  Gerrit Koel

Men kan contact opnemen met de werkgroep per e-mail via: Jan Visschers of met de webmaster via de Contact pagina.

Maar ook:

Wie, wat, waar over Ravenstein
Wat is er over Ravenstein geschreven en gepubliceerd? Welke literatuur en welke gepubliceerde bronnen zijn van belang? En waar zijn ze te vinden?
Met die vragen is Aad Vernooij al een tijdje aan de slag. Hij is historicus en woont sinds enkele jaren in Ravenstein. Het blijkt dat een goed overzicht van werken over Ravenstein tot nu toe ontbrak. Aad oriënteert zich nu om te bepalen welke opzet (hoe breed? hoe diep?) zo’n literatuurgids of beredeneerde bibliografie moet krijgen. Aad is inmiddels gestart met het inventariseren van de boeken en documenten van de Heemkundekring.

Voor informatie en/of suggesties betreffende deze activiteit neemt contact op met Aad Vernooij