E-nieuws juni 2015

Nieuwe stadsgidsen kregen certificaat

stadsgidsen

De acht nieuwe stadsgidsen kregen zondag 24 mei in aanwezigheid van de oude garde hun certificaat uitgereikt. Het totale aantal gidsen komt daarmee op 19. Op de foto van links naar rechts: Martien Megens, Liz Leverdingen, Jan Ploegmakers, Willem van Tilborg, Aad Vernooij, Ton Cruijsen, René van den Heuvel, Wim Walk.

Heemkundekring nu ook op Twitter

Onze vereniging is sinds kort actief in de sociale media. Onder de naam Erfgoed Ravenstein zijn we op Twitter te zien met nieuwtjes en andere wetenswaardigheden. Heb je ook een account, volg ons dan en retweet ons zoveel mogelijk. Binnenkort beginnen we met een account op Facebook. De beheerders van beide accounts zijn René van den Heuvel en Aad Vernooij.

Website toont opgravingen en blad

Nieuw op onze website  filmpjes over de activiteiten van de archeologische werkgroep in de afgelopen jaren lees verder Ook te zien sinds kort: de digitale versie van ons blad, Tussen Maas & Erfdijk. lees verder

Voorlopig verslag 20 mei

Op 20 mei is een ledenvergadering gehouden, gevolgd door een lezing van Ton Cruijsen over Reek. Het voorlopig verslag van de vergadering is te vinden op deze website lees verder. Aan de orde kwam o.a. de afwikkeling van de financiën over 2014.

Tuinhuisje 1 als nieuw

De restauratie van de tuinhuisjes vordert gestaag. Tuinhuisje 1 ziet er van buiten uit als nieuw en is een echte blikvanger geworden. Inmiddels staat tuinhuisje 2 in de steigers.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven