Een kranig korps

Tentoonstelling ‘Een kranig korps in Ravenstein’

een kranig corps

Na het boek nu een tentoonstelling over  125 jaar OBK, van 17 mei t/m 14 juni in het Raadhuis.Op 15 mei 1890 begon een aantal middenstanders en ambachtslieden een fanfare. Eindelijk kwam er wat leven in het stille stadje in een moeilijke tijd. Door het opluisteren van vrijwel alle burgerlijke en religieuze festiviteiten heeft OBK zich een onmisbare plaats verworven als muzikaal instituut en een grote verbondenheid met Ravenstein tot stand gebracht.

De tentoonstelling toont evenals het jubileumboek de rijke historie en wederwaardigheden aan de hand van foto’s, illustraties en attributen. Ook de geschiedenis van de Ravensteinse gemeenschap gedurende deze periode komt uitgebreid aan bod. Tijdens de weekenden zijn leden van OBK aanwezig die een toelichting kunnen geven op deze bijzondere tentoonstelling. Tevens is dan het jubileumboek te koop voor €27,50 .

Dit boek is nu ook al buiten de tentoonstelling te koop in Ravenstein bij het Toeristisch Informatiecentrum, ‘t Postkantoor, Van Tilburg Mode en Wijnkamer Heessen.

Vanaf zondag 17 mei t/m zondag 14 juni 2015

Locatie: Het Raadhuis, St. Luciastraat 2, Ravenstein.
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.30 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven