E-nieuws mei 2014

Heemkundekring Land van Ravenstein

E-nieuws 15 mei 2014
Onderwerp: bestuursverkiezing

Geacht lid,
Met deze mail vragen wij uw aandacht voor de huidige bestuurssamenstelling. Dat het bestuur al vier maanden uit slechts twee bestuursleden bestaat, is praktisch en statutair onwenselijk.
Op 10 mei heeft u een agenda met stukken ontvangen voor de ledenvergadering van 20 mei.
Tijdens deze vergadering behoort echter ook een bestuursverkiezing plaats te vinden. Om deze verkiezing te laten plaatsvinden, hebben we uiteraard kandidaten nodig om in stemming te brengen.

Het bestuur heeft dringend behoefte aan uitbreiding. Er ligt een enorme activiteitenlijst waar op dit moment geen gevolg aan kan worden gegeven.
We hebben een prachtige, goedlopende, groeiende vereniging waar met veel enthousiasme wordt gewerkt en die enorm positief wordt ontvangen. Bestuurlijk gezien wordt de situatie echter onhoudbaar. Het is voor de vereniging van levensbelang dat leden zich verkiesbaar stellen voor een bestuursfunctie. Het bestuur doet hierbij een dringende oproep voor uitbreiding van het bestuur door meerdere personen.
Voel u persoonlijk aangesproken en aarzel niet! Bel 0412-401415 en stelt u zich alstublieft verkiesbaar.

Met vriendelijke groet,

Olga Rikken, voorzitter
Winfried de Luij, secretaris

________________________________________
e-Nieuws is een uitgave van Heemkundekring Land van Ravenstein.
Wilt u reageren? Of heeft u een bijdrage? Mail dan naar onze secretaris Kent u iemand waarvan u weet dat hij of zij deze nieuwsbrief zal waarderen? Stuur de nieuwsbrief dan gerust door. Aanmelden voor e-Nieuws kan via de home pagina van deze website

Laat een reactie achter

Scroll naar boven